Jana

 

Jana- welness és komfort

A Jana a divatos kényelmi cipők piaca elérhető áron! Fiatalos, stílusos és nagyon kényelmes!

Ízelítő téli csizmakínálatunkból:

Kényelmes,  meleg -bundás- bélésű női csizma, a Jana idei téli kínálatából fekete, szürke és barna színben kapható. A modell szára lehajtható igy a csizma kétféleképpen is hordható. A Janatex cipő nem csak légáteresztő és vízlepergető, de meleg is, ami anyaga összetételének köszönhető. Belseje puha, finom szőrme, amely az egész napos meleget és kényelmet biztosítja!

 

A Jana  kollekciója kb. 120 modellt tartalmaz, amelyben a félcipők a szezonnak megfelelően csizmákkal és szandálokkal egészülnek ki. A kollekció fő lelke a kaptafa szélessége: az összes modell „G“ és „H“ szélességgel készül – ami abszolút kötelező a kényelmi cipő-szegmensben.

A divat és kényelem egyesítését szem előtt tartva a “Jana shoes” az elmúlt évek során termékeit folyamatosan fejlesztette! Milyen újdonságokkal lépett piacra?

Ütközéscsillapító a cipő sarkában – a lépés által kialakult rezgések akár 50%-át elnyeli. Az AntiShokk kidolgozás védi a gerincoszlopot, a porckorongot és az ízületeket. Az ANTIshokk kiképzéssel ellátott cipők a mindennapok összes tevékenységében nagyobb kényelmet biztosítanak Önnek. 

 

 

Vége annak az időnek, amikor a szép és divatos csizma csak a vékony lábúak kiváltsága volt! Az innovatív csizmaszár-technológia kitűnően illeszkedik az adott lábhoz. Tökéletes illeszkedés, látható deformálás nélkül. A széles vádlijú hölgyek is találnak megfelelő méretű csizmákat.

Gyere hozzánk, válassz tőlünk! 🙂