Waldlaufer

Éld át a felhőtlen járás élményét!

A Waldlaufer cipők precíz kézimunkával és aprólékos kidolgozással készülnek, cipőkészítő mesterek által. A legmagasabb szintű gyártási technológia mellett, az anyagválasztéknak is tökéletesnek kell lennie. A Waldlaufer kizárólag első osztályú bőröket használ, amelyet a gyártás során meghagy olyan természetes állapotában, amennyire csak lehet, így a bőr puha és lélegző marad. A cipők belső bőr bélése, valamint az ergonomikus sarok kialakítás – alapfelszereltsége minden Waldlaufer cipőnek.

A Waldlaufer lábbelik szuper könnyű, légkamrás talppal készülnek, sarkuk az egészséges 20-35mm-es magasságban kerülnek kialakításra. Az antibakteriális, légáteresztő talpbetét minden Waldlaufer cipőben kivehető, ezért a cipők alkalmasak arra, hogy saját ortopéd talpbetéttel használják. A német ortopéd orvosok közreműködésével készült kivehető talpbetét ideálisan támasztja alá a láb boltívét, ezáltal természetes pozíciójába helyezi a lábat. A bőrbevonatú talpbetét tömör parafából készül, és színben minden esetben passzol a cipőhöz.

Waldlaufer Dynamic – aktív gördülő talpú cipő

A Waldlaufer Dynamic gördülő talpú cipő fejlesztése során német ortopéd szakorvosok közreműködésével alkották meg a legújabb generációs stabil gördülő talpat. Az enyhén gördülő talpban az állás és a járás nem megerőltető, nem kell görcsösen egyensúlyozni ahhoz, hogy ne billenjünk ki stabil álló helyzetünkből. A megnövekedett közép- és oldalirányú stabilitásnak, valamint a talp biztos alátámasztásának köszönhetően viselője biztonságban érezheti magát minden felületen.

A gördülő cipő mindennapos használatával jelentősen tehermentesíti és megóvja a boka-, láb-, térd-, csípő- és gerincízületeit, ennek eredményeképpen életminőségét pozitív irányban befolyásolja. Az ismételten munkába állított izmoknak köszönhetően javul a vérkeringés és fokozódik az anyagcsere. Teste újra energikus lesz ismét megtapasztalja a könnyed, élvezetes járás élményét, mindeközben a gördülő cipő erősíti, formálja alakját, tehermentesíti és kíméli ízületeit és a megnövekvő mozgásszabadságnak köszönhetően plusz kalóriákat éget el.

A Waldlaufer Dynamic® cipők saját antibakteriális, légáteresztő, kivehető gyógy talpbetéttel rendelkeznek, melyek biztonságosan és kényelmesen támasztják alá a lábat, és a gördülő talpkiképzéssel együttesen, egyenletesen oszlatják el a terhelést az egész talp felületén. A gördülő talp kialakítás nagyon alacsony, külső szemlélőnek szinte észrevehetetlen, hasonlít a hagyományos cipőtalpakhoz, ugyanakkor jótékony hatása folyamatosan fejti ki az egész testre.

Waldlaufer klasszikus kényelmi cipők 
minden alkalomra

Kíváló minőségű bőr, aprólékos gonddal kidolgozott részletek és hihetetlenül kényelmes viselet jellemzi a klasszikus Waldlaufer kényelmi cipőket. Ebben a kategóriában minden alkalomhoz és ruhához található hozzápasszoló Waldlaufer lábbeli. Nőknek és férfiaknak egyaránt.

Minden lábbeli antibakteriális, légáteresztő, kivehető talpbetéttel rendelkezik, ami ortopéd tulajdonságainak köszönhetően, kitűnően támasztja alá a láb boltozatát, ezáltal egészséges viseletet biztosít. A klasszikus Waldlaufer cipők négyféle lábfejszélességben – a keskenytől az extra szélesig – készülnek, így mindenki megtalálja a számára legideálisabbat.

A természetes bőr bélés és az ergonomikus sarok kialakítás minden Waldlaufer cipő alapja, csakúgy, mint a szuper könnyű légkamrás talp, és az ideális 25-35 mm-es sarokmagasság.

A Pro-Aktiv névvel ellátott Waldlaufer cipők relaxáló, masszázs talpbetéttel vannak ellátva, amely finoman masszírozó tulajdonságának köszönhetően, wellness élményt nyújt a lábnak.

Waldlaufer Ortho Tritt
érzékeny és problémás lábra kifejlesztve

Bárki, akinek elviselhetetlenül nyomja a lábát a cipő megkönnyebbülten fog felsóhajtani, amikor megtapasztalja a Waldlaufer Ortho-Tritt vaj puha és kivételesen rugalmas bőre által nyújtott élményt. Segítségével újra átélheti a felhőtlen járás örömét anélkül, hogy kellemetlen nyomást érezne a lábán.

Különösen ajánlott fájós és ízületes lábra, valamint cukorbetegeknek. A következő panaszokra kifejlesztve: duzzadt láb, bütykös láb, kalapács ujj, eldeformált lábfej. A Waldlaufer Ortho-Tritt kivételes tulajdonsága, hogy speciálisan rugalmas és extrém puha bőrből készül, ezáltal tökéletesen felveszi az eldeformált láb formáját anélkül, hogy nyomást gyakorolna arra.A Waldlaufer Ortho-Tritt gyógycipő antibakteriális, légátersztő talpbetétje könnyedén kivehető, így akár saját ortopéd talpbetétjét is használhatja a cipőben.

A Waldlaufer Ortho-Tritt antibakteriális talpbetétje aktív szén hozzáadásával készül, amely semlegesíti a gombákat és baktériumokat, ezáltal lába egész napos hordás után is friss és higiénikus marad. A talpbetét továbbá nehéz-fémmentes, nagyfokú nedvesség elszívó tulajdonságú, és extrém rugalmas.

Waldlaufer Tex
vízálló és könnyű túracipő

A Waldlaufer Tex cipők egy speciális membrán réteggel vannak ellátva. Ennek a lélegző membrán rétegnek köszönhetően a cipő vízálló, és meggátolja a külső hatások (nedvesség, szél, hideg) bejutását a cipő belsejébe, valamint garantálja a következőket:

  • a lélegző membrán optimális lábklímát nyújt – minden időjárásban
  • védelem a hideg és a nedvesség ellen
  • kiemelkedő kényelem, hosszú távú gyaloglás közben is

A könnyített talp többszörös sűrűségű és rugalmas, ezáltal strapabíró és komfortos a túrázás során. A lélegző bélés segít elpárologtatni a láb nedvességét, így az nem fülled bele a cipőbe, hanem friss és higiénikus marad. Az antibakteriális, légáteresztő, kivehető talpbetét optimálisan támasztja alá a láb boltozatát, így azt anatómiailag ideális pozícióba helyezi. Az egyedi túrázáshoz tervezett kaptafa megnövelt helyet hagy a lábujjaknak, valamint ergonomikusan és pontosan illeszkedik a lábközépre és a sarokra.

A Waldlaufer cipőkről többet, és a szezonális modellekről részletesen itt olvashatsz: